Η εταιρεία Seliniotakis-promo ideas δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης από το 1993.Αντικείμενό της είναι η πολύπλευρη και ολοκληρωμένη διαφήμιση της επιχείρησής σας.

Για το σκοπό αυτό αναλαμβάνει τη δημιουργία λογοτύπου της επιχείρησής σας, καθώς το δημιουργικό και την εκτύπωση όλων των εταιρικών και διαφημιστικών εντύπων. (Φάκελα, επιστολόχαρτα, αποδείξεις, τιμολόγια, κάρτες, φυλλάδια, folders παρουσίασης κ.ά)

Δίνει λύσεις για την εμφάνιση της επιχείρησής σας δημιουργώντας και κατασκευάζοντας εξωτερικά banners από μουσαμά, αυτοκόλλητα, διάτρητα αυτοκόλλητα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό. Όπως επίσης και πατάκια εισόδου με το λογότυπό σας. Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και οι στολές εργασίας του προσωπικού.

Έχουμε και διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα promotion-διαφημιστικών δώρων που μπορούν να καλύψουν όλα τα είδη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Κάποια από αυτά παράγονται από ελληνικές βιοτεχνίες που συνεργαζόμαστε και άλλα τα εισάγει η επιχείρησή μας από μεγάλους οίκους της Ευρώπης και της Ασίας.

 Αναλαμβάνουμε την υλικοτεχνική κάλυψη συνεδρίων και διαφόρων events.(Δημιουργία και κατασκευή αφίσας, εισιτηρίων, καρτών εισόδου, προσωποποιημένων καρτών σε υλικό όπως των πιστωτικών με μεταβλητά στοιχεία. Όπως επίσης μπλόκ σημειώσεων με τα λογότυπα του συνεδρίου, στυλό, τσάντες, ιμάντες λαιμού κ.ά.)

Η σωστή αντίληψη των διαφορετικών διαφημιστικών αναγκών της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που μας δίνει η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο της διαφήμισης.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε και ένα μεγάλο προϊοντικό κατάλογο ειδικά για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού. Με τον ιστότοπο horecabarseli.gr καλύπτουμε διεξοδικά τις ανάγκες των ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ και bar προσπαθώντας συνέχεια να τον ανανεώνουμε και να τον εμπλουτίζουμε με νέα προϊόντα που εσείς μας ζητάτε.

Στις επόμενες εβδομάδες θα λειτουργήσει και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα winetools.gr το οποίο θα προμηθεύει την αγορά με όλα τα απαραίτητα εργαλεία αλλά και αξεσουάρ που βοηθούν να κατανοήσουμε τη γλώσσα του κρασιού. Προϊόντα και λύσεις για επιχειρήσεις που υπηρετούν τον όμορφο κόσμο του Θεού Διονύσου και της ιερής τρέλας που προκαλεί η πόση του οίνου.

Ο ιστότοπος doroseli.gr καλύπτει με προϊοντικούς καταλόγους σχεδόν όλη την γκάμα των διαφημιστικών δώρων και προϊόντων promotion που διαθέτουμε.

Με σεβασμό στις ανάγκες της εποχής που διανύουμε, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις τιμές μας αλλά και τις προτεινόμενες ποσότητες σε προσιτά επίπεδα, έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στους επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σε δυνητικούς νέους πελάτες μας να διαφημιστούν οικονομικά και με αξιοπρέπεια. Έχοντας πάντα σαν γνώμονα το best value for money.

Θα χαρούμε πολύ να έχουμε μια προσωπική επαφή στην επιχείρησή σας, για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν , προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις προβολής και διαφήμισης.