Η εταιρία Seliniotakis promo ideas δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης από το 1993. Αντικείμενό της είναι η ολοκληρωμένη διαφήμιση της επιχείρησής σας. Για το σκοπό αυτό αναλαμβάνει τη δημιουργία λογοτύπου της επιχείρησής σας, καθώς το δημιουργικό και την εκτύπωση όλων των εταιρικών και διαφημιστικών εντύπων.

Δίνει λύσεις για την εμφάνιση της επιχείρησής σας δημιουργώντας και κατασκευάζοντας εξωτερικά banners από μουσαμά, αυτοκόλλητα, διάτρητα αυτοκόλλητα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό. Όπως επίσης και πατάκια εισόδου με το λογότυπό σας. Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και οι στολές εργασίας του προσωπικού. Έχουμε και διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα promotion-διαφημιστικών δώρων που μπορούν να καλύψουν όλα τα είδη επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Κάποια από αυτά παράγονται από ελληνικές βιοτεχνίες που συνεργαζόμαστε και άλλα τα εισάγει η επιχείρησή μας από μεγάλους οίκους της Ευρώπης και της Ασίας.

Η σωστή αντίληψη των διαφορετικών διαφημιστικών αναγκών της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που μας δίνει η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο της διαφήμισης.

Με υπευθυνότητα σας παρουσιάζουμε το νέο μας κατάστημα protectionstore.gr για να αντιμετωπιστεί η σοβαρή υγειονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Μέτρα προστασίας και προϊόντα εναντίον του Covid-19 που είναι απαραίτητα σε όλους.

Ο ιστότοπος seliniotakis.gr καλύπτει με προϊοντικούς καταλόγους σχεδόν όλη τη γκάμα των διαφημιστικών δώρων,  προϊόντων promotion, προϊόντων προστασίας και αξεσουάρ κρασιού που διαθέτουμε. Με σεβασμό στις ανάγκες της εποχής που διανύουμε, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις τιμές σε προσιτά επίπεδα, έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στους επαγγαλματίες που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σε δυνητικούς νέους πελάτες μας να διαφημιστούν οικονομικά και με αξιοπρέπεια.